Casa M2 / Hernández Silva Arquitectos (Galego)

Casa M2 / Hernández Silva Arquitectos, © Carlos Díaz Corona
© Carlos Díaz Crown

© Carlos Díaz Corona© Carlos Díaz Corona© Carlos Díaz Corona© Carlos Díaz Corona + 30

Share

  • Facebook
  • twitter
  • Pinterest
  • whatsapp
  • Correo
ou
portapapeis “Copiar” Copiar

Celaya, México

  • Arquitectos: Hernández Silva Arquitectos
  • Arquitectura área de arquitectura Proxecto Área: 783 m²
  • Año del Proyecto de Arquitectura Año: 2014
  • fotógrafos fotografía: Carlos Díaz Corona
  • provedores Framework e produtos usados neste proxecto de Arquitectura
    Provedores: Flos, Grupo Tenerife, Mármoles Ponzanelli, Zenth, ICO Aluminio, Idea Muebles e Cocinas italianos, Iru, pisos de madeira escandinavos, Verolegno

  • arquitecto Carga: ARQ. Jorge Luis Hernández Silva
  • Colaboradores: ARQ. Alejandro Aponte Gómez, ARQ. David Lugo, ARQ. Luís Antonio González García, ARQ. Roberto Peña Rodríguez, Arq. Viridian Miramontes Arreola
  • Cidade: Celaya
  • País: México

Máis información informationNews

© Carlos Díaz Corona

Enviado polo equipo proyecto. O concepto de Casa M2 é un volume en forma de “T” alargadada colocada no chan das terras que xera dúas grandes vacinas. Este volume faise de varias plataformas, o primeiro é o nivel de ingresos que pasa os Cocheras, o primeiro estudo e algunhas zonas en semisothane, a segunda é que o nivel natural da terra que está situado no Fondo logrando tener e medios na área de Terraza e estancia, a última plataforma é elevada planta, no lugar do privado zonas da casa. a idea é que este gran cuerpo está acabado para un Losa en Donde Sus Muros e Techos, eles dobraron a ciertas cobrace zonas da casa, rexistrando un hacia intimidad o interior e unha hacia apertura dos Huecos Logrados a ” T “achegouse. Os entreter Proyecto diferentes sensacións a través deste gran corpo e suscines.

© Carlos Díaz Corona
© Carlos Díaz Corona
© Carlos Díaz Corona
© Carlos Díaz Corona

Ingreso maniféstase como un volume flutuado nun gran muro de madeira. Ao pasar este gran Cuerpo elevado e flotaba a ler a un pequeno espazo que agradecemos. A intención do proxecto é levar ao usuario a un resumo e sorprendido de sorprenderlles.

Centro
© Carlos Díaz Corona
© Carlos Díaz Corona
Diagramas
Diagrama

clientes que Pidieron que a casa Cómoda para Sustaness, que os espazos eran dinámicos, que estaba aberta e que a relación da Terra sería aprobada ao campo de golf. A área da Terraza eo Comingor son espazos de convivencia, privando ao campo de golf, Alberca, Terraza e Estancia, coma se fosen un espazo en solitario, aprobando o clima fresco que se arrastra a Celaya.É un espazo moi xeneroso, colocando o mínimo de elementos constructivos. Realizouse unha estrutura flotada que causa a área da terraza ea estadía.

© Carlos Díaz Crown
© Carlos Díaz Crown

O piso superior logra a intimidade, é por iso que os cuartos abren ao espazo interior da casa e do cuarto principal está illado dos demais.

© Carlos Díaz Crown
© Carlos Díaz Crown

En canto a materiais, utilizáronse bosques naturais, a estrutura de aceiro pintada en grises escuros, paredes de formigón aparente na planta baixa, é así como a casa levite e senta en grande Base de formigón. En canto á escaleira, os meandros, por unha banda, moi lixeiro, case flotante e funciona como unha columna que comunica as tres plataformas da casa.

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *